+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Daži uzskata, ka Bitcoin ir nākotnes valūta, novēršot centralizāciju un dodot spēku cilvēkiem, bet vai tu esi domājis, kā nodrošināt savu digitālo zeltu? Spoileris:  seifu glabātavā.

Cilvēki katru dienu zaudē savus Bitcoin un alt-monētas, jo viņiem trūkst zināšanu un prasmju par digitālo aktīvu drošību. Tas bieži vien izraisa sekas, kad labie cilvēki zaudē visu.

Kad jūs pieskrūvējat, kriptovalutā nav klientu apkalpošanas, tātad jūs mācāties caur sāpīgo dzēlu.

Vissvarīgākā lieta, Bitcoina īpašniekiem ir slepenība, jo mūsdienās hakeri var iet pat pēc nelielām summām.

Blockchain tehnoloģija, kas ir Bitcoin pamatā, ir pilnīgi droša. Bet hakeri var piekļūt tiešsaistes makiem (vai Hot Wallet), ja viņi nozag jūsu tālruņa numuru – zvanot tavam mobilo sakaru operatoram un lūdzot pārrakstīt jūsu kontu sev. Lielākā daļa pakalpojuma Hot Wallet  izmanto jūsu mobilo numuru lai autorizēties.

Drošākais risinājums, lai aizsargātu jūsu kripto aktīvus, ir tā saglabāšana offline, it īpaši, ja runa ir par lielu Bitcoin summu.

Piemēram, Bitcoin apmaiņa piedāvās instant withdrawal funkciju. Lai samazinātu iespēju, ka iebrucējs varētu nozagt visus rezervus. Tiešsaistē ir glābtas tikai tā summa, kur air nepieciešama vienas dienas transakcijām.

Bitcoin var uzglabāt USB, uz papīra / laminētas, iegravēts uz metāla utt. un to var ievietot seifā, piemēram, Rīgas Seifi. Viens no Bitcoin un citas kriptovalūtas pievilcības ir tā anonimitāte, tādēļ, iznomājot seifu glabātuvi bankā, jūs zaudējat šo anonimitāti. Bet ne ar Rīgas Seifi. Ja jūs nopirka Bitcoin par iemeslu anonimitāti, jūs varat saglabāt anonimitāti, izvēloties anonīmo servisu Rīgas Seifi.