+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Seifu glabātuve ar vairāk kā 200 m2 lielu platību ir aprīkota atbilstoši Eiropas drošības standartiem. Klientu rīcībā ir vairāk kā 3 tūkstoši dažāda izmēra seifi, tai skaitā lielgabarīta priekšmetu uzglabāšanai.

AS “Rīgas seifi” ABLV bankas klientiem piedāvā pirmos 3 mēnešus bez maksas iznomāt seifu, kura izmērs ir 110x245x435. Ja seifs ir nepieciešams uz ilgāku laika periodu, līdz pat 2 gadiem, tad papildus 3 mēnešu bezmaksas lietošanai piedāvājam 25% atlaidi nomai.

Lai rezervētu seifu – sazinieties ar mums

+371 28888030, +371 28888040
Ģertrūdes iela 33/35, Rīga, darba dienās no plkst.10:00 līdz 19:00.

Godātie kungi!

AS “Rīgas seifi”, starptautiskās seifu glabātuvju federācijas “Safe Deposit Federation” biedrs, aicina Jūs izmantot mūsu piedāvājumu atbildīgi un droši uzglabāt vērtslietas mūsu seifu glabātuvēs adresē: Ģertrūdes iela 33/35, Rīga.

Mūsdienu cilvēka dinamiskais dzīvesveids šodien liek bieži aizdomāties par nepieciešamību īpaši rūpīgi uzglabāt savas vērtslietas, sākot ar dokumentiem, vērtspapīriem, beidzot ar antikvāriem priekšmetiem. Pat seifa esamība mājās negarantē tā satura saglabātību.
Tradicionāli vairums cilvēku šādā gadījumā izmanto banku seifu glabātuvju pakalpojumus.
Bet ņemot vērā to, cik trauksmaini Latvijā var attīstīties klientiem negatīvi notikumi banku sektorā, daudz labāka izvēle vērtslietu uzglabāšanai ir privāto, nebanku seifu glabātuvju pakalpojumi.
AS “Rīgas seifi” ir privāta, nebanku seifu glabātuve, kuras darbība nav atkarīga no Latvijas Bankas, FKTK regulatora un ārējā informatīvā fona. Mūsu darbība ir pilnībā vērsta tikai uz profesionālu seifu glabātuvju pakalpojumu sniegšanu. “Rīgas seifi” darbiniekiem ir liela darba pieredze šajā jomā, tāpēc mēs esam maksimāli ņēmuši vērā ne tikai visus drošības aspektus, bet arī visas piedāvātā pakalpojuma nianses, padarot to Klientam ļoti ērtu, konfidenciālu un drošu.

Mūsu priekšrocības ir acīmredzamas:

1. Mēs nesam banka, un tāpēc tas ir drošāk.
2. Klientam nav pienākums mums atklāt informāciju par sevi un ar viņu saistītajām personām. Šī iemesla dēļ nav nepieciešams veikt ilgstošo dokumentu pārbaudes procedūru, seifa noma tiek noformēta 10 minūšu laikā. Tas attiecas arī uz nerezidentiem.
3. “Rīgas seifi” klients tikai nomā seifu, t.i. atšķirībā no bankām nav nepieciešams noformēt citus pavaddokumentus: nav nepieciešams atvērt kontu un kļūt par bankas klientu.
4. Iespējams nomāt seifu uz iesniedzēja vārda, nereģistrējot identitāti.
5. Klientam ir iespēja pašam regulēt piekļuvi seifam savām pilnvarotajām personām.
6. Katra seifa saturs ir reģistrēts 4 tūkstoši eiro apmērā ar iespēju palielināt apdrošināšanas summu.
7. Pilnīga konfidencialitāte attiecībā uz seifa saturu un Klienta identitāti.
8. Atšķirībā no bankām Klients pēc iepriekšējas vienošanās var piekļūt savam seifam jebkurā diennakts laikā, ieskaitot brīvdienas.

Ar cieņu,
AS “Rīgas seifi” valdes priekšsēdētājs
Igors Buimisters