+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Pirms uzticēt sava īpašuma apsardzību, ir nepieciešams pārbaudīt apsardzes aģentūras uzticamību. Šim nolūkam ir galveno prasību saraksts:
1) Licence. Ļoti svarīgs punkts. Latvijas tirgū pašlaik darbojas daudzas aģentūras bez atbilstošas licences. Dažām tā ir atņemta par nopietniem pārkāpumiem, bet kompānijas par to nesteidzas paziņot klientiem. Tas nozīmē, ka šādas kompānijas nevarēs nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus un drošības garantijas elementāra aprīkojuma, apmācīta darbinieku štata ar nepieciešamo pieredzi trūkuma dēļ.
Nopietna apsardzes aģentūra strādā tikai tad, ja tai ir spēkā esoša licence, lai to saņemtu, kompānijai ir jāizpilda vairākas prasības. Uzzināt vairāk un pārbaudīt Latvijas apsardzes kompāniju licences aktualitāti var pēc saites
Pastāv vairāki licencēšanas veidi. ATSI -apsardzes tehnisko sistēmu ierīkošana – tehniskās apsardzes sistēmu uzstādīšana un apkalpošana. FA licence – fiziskā apsardze, TA – tehniskā apsardze un IA – inkasācijas apsardze.
2) Pieredze. Ja kompānijai nav ko slēpt – viņi detalizēti atbildēs uz visiem jūsu jautājumiem. Painteresējieties: cik ilgi strādā apsardzes aģentūra, cik bieži notiek štata apmācība, kas pasūta viņu pakalpojumus, par starptautiskajiem pasūtījumiem. Varat uzdot šādus papildjautājumus:
– Vai ir tehniskais atbalsts?
– Savstarpējās sadarbības algoritmi pēc objekta koda, kā arī darbības elektriskās barošanas pazušanas gadījumā.
– Kāds ir apkalpju daudzums jūsu rajonā un apkalpes atbraukšanas laiks? Un kāda mašīna izbrauc uz objektu pēc trauksmes signāla?
Atbildība ir augstāka, ja atbrauc tās kompānijas apkalpe, ar kuru jūs noslēdzāt līgumu, bet nevis cita organizācija, ar kuru jums nav nekādu atrunātu saistību un līgumu.
3) Gatavība nestandarta risinājumiem. Vai kompānija var izstrādāt individuālu risinājumu un ņemt vērā visas vēlmes?
4) Aprīkojums. Precizējiet, kādi aizsardzības līdzekļi, ekipējums un aprīkojums tiek izmantots darbā. Profesionāļiem jābūt visaugstākajā līmenī: rācijām, ieročiem, trafaretām automašīnām u.t.t.. Ir svarīgi arī, lai būtu spēkā esošs Latvijas valsts policijas licencēšanas komisijas izdots apsarga sertifikāts.
5) Apdrošināšana. Apdrošināšanas esamība, kas sedz materiālo zaudējumu darbības vai bezdarbības dēļ. Mūsu atbildība ir apdrošināta. Jo augstāka ir apdrošināšanas summa, jo lielāks ir iespējamās kompensācijas apmērs.

SP Leģions — viena no vecākajām apsardzes kompānijām Latvijā, 20 gadi Latvijas pults apsardzības pakalpojumu tirgū. Apsardzes aģentūra SP Leģions sniedz pilnu pakalpojumu kompleksu cilvēku un īpašuma drošībai. Kompānijā strādā tikai pieredzējuši un sertificēti profesionāļi, kas spēj nodrošināt drošību visekstremālākajās situācijās. Uzziniet vairāk pa tālruni: (+371) 67 67 77 77