+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Katram no mums ir lietas, kuras mēs vēlamies slēpt no ziņkārīgo acīm, darīt tā, lai par tām neviens neuzzinātu – būt pārliecinātiem, ka tās ir drošībā. Tieši tādēļ individuālo seifu noma ir nepieciešama, starp citu, šī pakalpojuma popularitāte tirgū pastāvīgi pieaug.
Kādas vērtslietas var glabāt seifā?

Nepastāv gandrīz nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat ievietot seifā, izņemot dažus, kas ietver, piemēram, sprāgstvielas. Parasti seifos uzglabā:
Dokumentus. Tas ir īpaši svarīgi, jo depozitāriji rada vislabvēlīgākos apstākļus, kādos dokumenti nezaudē savu kvalitāti.

Vērtspapīrus. Tā kā šīs lietas paredz ilgstošu uzglabāšanu un ļoti augstu cenu.
Juvelierizstrādājumus.
Kultūras un vēstures vērtslietas.
Citu īpašumu.

Uzglabāt vērtslietas uzņēmuma „Rīgas Seifi” depozitārijā ir izdevīgi vairāku iemeslu dēļ.
Piemēram, „Rīgas Seifi” piedāvā ne banku vērtslietu uzglabāšanas pakalpojumus. Tas rāda vairāk priekšrocību salīdzinājumā ar banku vērtslietu uzglabāšanu, jo nav nepieciešams veikt obligātu personas identifikāciju, atvērt kontu utt.

Augsts konfidencialitātes līmenis. Par to, ka nav nepieciešams apstiprināt identitāti, jau tika minēts, papildus tam telpa, kurā atrodas seifi, nav aprīkota ar videonovērošanu, kā arī tiek nodrošināta pilnīga seifa satura konfidencialitāte.

Lietošanas vienkāršība. Pastāv iespēja apmeklēt depozitāriju jebkurā diennakts laikā, tiek sastādīts minimālais dokumentu skaits, Jūs varat izvēlēties seifa izmēru atbilstoši Jūsu prasībām utt.

Drošība. Pēdējais sarakstā, bet tomēr vissvarīgākais klientam.
Pastāvīga bruņota apsardze, ātra reaģēšanas grupa, videonovērošanas sistēmas, vismodernākais un uzticamākais seifu aprīkojums – tas viss ļaus jums neuztraukties par jūsu vērtslietu drošību.