+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Individuālo seifu nomas pakalpojums mūsdienās ir ļoti pieprasīts, kas garantē vērtslietu uzglabāšanu un drošu atrašanās vietu noteiktā telpā. Jebkuram vērtīgam priekšmetam ir iespējams izvēlēties atsevišķu seifu, jo pastāv dažāda izmēra individuālie seifi. Turklāt individuālo seifu noma ir lieliska iespēja droši un godīgi noslēgt darījumu.
The deal box.
Katram biznesa darījumam ir nepieciešama maksimāla uzmanība, atbildība un uzticēšanās. Bieži vien, ja jautājums ir saistīts ar lielu naudas vai vērtspapīru summu, pusēm ir nepieciešamas zināmas garantijas par nosacījumu izpildi. Šādos gadījumos ir vērts pievērst uzmanību individuāla seifa nomai.
Tas darbojas vienkāršā un pārredzamā veidā: ieinteresētās personas ievieto seifā darījuma priekšmetu, kura atslēgas glabā privātais uzņēmums, kas nodrošina pakalpojumu. Pēc veiksmīgas darījuma noslēgšanas un visu nosacījumu izpildīšanas atslēgas tiek nodotas partnerim, kuram bija paredzēts saņemt preci. Kā arī seifs tiek izmantots darījumos ar nekustamo īpašumu, noguldot noteiktu naudas summu glabāšanai, kas būs nepieciešama tuvākajā nākotnē. Piekļuve „Rīgas seifi” individuālajam seifam tiek nodrošināta visu diennakts laiku, lai puses varētu izņemt nepieciešamo priekšmetu jebkurā viņiem vēlamā laikā.
Privāts seifs Rīgā: Jūsu miers bez nevajadzīgām rūpēm.
Uzņēmums „Rīgas seifi” garantē uzticamību, konfidencialitāti un kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu, iznomājot the deal box. Mūsu uzņēmums nodrošina darījuma dalībniekiem to, ka viņi varēs būt pārliecināti par pilnīgu nosacījumu izpildi un līguma priekšmeta godīgu saņemšanu. Šajā gadījumā maldināšanas riski tiek samazināti līdz nullei.