+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Rīgas Seifi ir privātais depozitārijs, kas sniedz individuālo seifu īres pakalpojumus fiziskām un juridiskām personām. Tajos var droši uzglabāt dažādu konfigurāciju lietas: no naudas un vērtspapīriem līdz senlietām, skulptūrām un pat mēbelēm. Modernie seifi – ugunsizturīgas metāla konstrukcijas ar sertificētu VI līmeņa aizsardzību.

Rīgas Seifi darbības pamatprincipi atšķirībā no bankām, kas piedāvā līdzīgus pakalpojumus, ir vērsti uz lietošanas vienkāršību un pieejamību, kas tiek izteikts:

Minimālais dokumentu komplekts līguma noslēgšanai. Privātpersonām – identitātes apliecinošs dokuments. Juridiskām personām – uzņēmuma rekvizīti, pārstāvja pilnvara un apliecība. Nereģistrētiem klientiem dokumenti nav nepieciešami.
Nepastāv nepieciešamība noformēt papildu pakalpojumus. Banku struktūrās ir nepieciešams atvērt kontu pirms nomas līguma noslēgšanas.

Diennakts pieeja individuāliem seifiem. Bankas ierobežo piekļuvi seifiem ar savu noteikto darba laiku. Klienta pārstāvim ir iespēja piekļūt seifam, nododot viņam atslēgas, seifa numuru un PIN kodu.

Pieeja seifam bez Rīgas Seifi pārstāvjiem, kā arī bez videonovērošanas. Bankas telpā seifu atvēršana notiek tikai darbiniekam klātesot.

Rīgas Seifi individuālo seifu noma iekļauj seifa satura automātisku apdrošināšanu. Kā arī uzņēmums nodrošina pārrunu telpas un vērtslietu apsargājamo pārvadāšanu.