+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

„Rīgas seifi” individuālu seifu glabātuves drošība

Pilnīga individuālo seifu satura drošība ir viens no uzņēmuma Rīgas seifi darbības pamatiem. Mēs atbildīgi pieejam nepieciešamo pasākumu nodrošināšanai, lai mūsu klientu īpašums būtu drošībā.

Galvenais drošības faktors ir pašas telpas, kurās atrodas individuālie seifi. Izskatot dažādas iespējas, kā organizēt drošu depozitāriju, bijušais bankas seifs tika uzskatīts par labāko variantu. Tas tika īpaši izveidots, lai nodrošinātu vērtspapīru, dārgmetālu un citu bankas klientu īpašumu drošību, kā arī tas pilnībā atbilst mūsdienu drošības prasībām. Metru platās dzelzsbetona sienas, speciālās bruņu durvis un restes dažādās glabātuves daļās nodrošina individuālo seifu drošību.

Otrs, bet ne mazāk nozīmīgs, drošības aspekts ir trauksmes un videonovērošanas sistēma. Papildus klasiskajiem ugunsgrēka trauksmes signāliem un nesankcionētas piekļuves signalizācijām uzglabāšanas telpās tika uzstādītas vibrācijas signalizācijas un kritisko zonu monitoringa sistēma. Kopā šīs elektroniskās sistēmas garantē seifu drošību no nesankcionētas piekļuves no ārpuses.

Svarīgs īpašuma aizsardzības posms ir atsevišķu kodu un atslēgu sistēma, kas paredzēta katram individuālajam seifam. Jūs varat būt pārliecināts, ka tikai jums (vai jūsu pilnvarotajai personai) ir pieeja seifam. Visu programmatūru izstrādājuši drošības speciālisti ciešā sadarbībā ar mūsu uzņēmumu, un tā tiek pastāvīgi uzlabota.

Visbeidzot, 24 stundas diennaktī telpas tiek bruņoti apsargātas, operatīvās grupas ārkārtas izsaukuma iespējas papildina visas mehāniskās un elektroniskās drošības sistēmas.

Bet pat šāda uzņēmuma „Rīgas seifi” drošības sistēma tiek uzlabota ar iespēju, kas pašlaik netiek nodrošināta nevienā bankā Latvijā. Šī papildu priekšrocība ir īpašuma apdrošināšana. Katra individuāla seifa saturs tiek apdrošināts uzņēmumā „InterRisk Vienna Insurance Group” AAS (viena no piecām lielākajām apdrošināšanas sabiedrībām Latvijā) 4000 EUR vērtībā. Pēc klienta vēlmēm šo summu var palielināt katram konkrētajam individuālajam seifam līguma noslēgšanas brīdī.

Uzņēmuma Rīgas seifu klienti var būt pārliecināti par viņu īpašuma absolūto drošību, kas atrodas mūsu seifu glabātuvē, un dažādu individuālo seifu un telpu izmēru izvēle spēj apmierināt gandrīz visus mūsu klientu pieprasījumus.