+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Man vajadzīgs seifs

Igors Buimisters, AS ‘’Rīgas seifi’’ Valdes priekšsēdētājs, izsakās par seifu īres nepieciešamību

Pastāv daudz iemeslu, kāpēc seifu īre ir nepieciešama, taču daudzi cilvēki nav pārliecināti, pastāv viņiem vajadzība pēc tā vai nē. Atbilde ir vienkārša: ja vien Jums ir jeb kādas vērtslietas, kuras Jūs vēlaties nosargāt ar garantētu pilnīgu drošību, tad jā – Jums ir nepieciešams seifs.

Ja Jums ir jebkādi priekšmeti, kuri skaitās neaizstājami, piemēram, sentimentālas vēstules vai fotogrāfiju komplekti no pagātnes (no laika, kad nepastāvēja digitālās tehnoloģijas), priekšmeti no ģimenes privātās dzīves vai pat dokumenti, kurus grūti ir aizstāt. Vienīgā iespēja saglabāt šos priekšmetus patiešām drošā veidā – tas ir noglabāt tos seifā ārpus Jūsu mājas sienām.

Liela daļa cilvēku nesaprot un nezin, ka ir iespēja īrēt pašam savu seifu pie AS “Rīgas seifi”, tikai pa 180 EUR gadā, kas ir mazāk, kā 4 EUR nedēļā!

Īpaši pievilcīgs piedāvājums no ‘’Rīgas seifi’’ – seifs var būt Jūsu lietošanā ievērojot nosacījumu anonīma pakalpojuma lietošana, t.i. neviens nezinās, kur Jūs glabājat savas vērtslietas.

Vēl viena priekšrocība īrējot seifu – Jūs zināt, ka viss Jums vērtīgais atrodas vienuviet un nav izmētāts pa Jūsu māju dažādās kastēs vai skapjos.

Drošības eksperti var apstiprināt manus vārdus par to, ka privātie seifi mājās, padara māju īpaši pievilcīgu priekš zagļiem. Un dažās situācijās, kad pašrocīgu seifu atvērt nav izdevies (nespējot to atvērt), zagļi gaida mājas iedzīvotājus, lai vardarbīgi iegūtu pieeju seifam.

Bieži vien Jūs varat ieekonomēt naudu neapdrošinot māju, ja īrējat seifu un tas neatrodas Jūsu mājās. Pie tam katra seifa saturs ir automātiski apdrošināts par summu 4 000 EUR sadarbībā ar starptautisko apdrošināšanas koncernu “InterRisk”. Ja nepieciešams, kompensācijas summu var palielināt līdz pat 1 miljonam eiro. Mūsu glabātuves drošības sistēma atļauj izdarīt tas.

Pateicoties iespējai piekļūt individuālo seifu glabātuvei AS ‘’Rīgas seifi’’ 7 dienas nedēļā un iztiekot bez formalitātēm, ar kurām mūsu laikos nākas saskarties bankās (kuras piedāvā līdzīgums pakalpojumus) – pie mums Jūs saņemsiet pieeju seifam 15 minūšu laikā – ir vērts īrēt seifu un radīt drošības sajūtu sev un savai ģimenei par Jums dārgiem priekšmetiem!

Lai uzzinātu vairāk par individuālo seifu īri vai, lai apmeklētu glabātuvi un apskatītu telpas, vienkārši zvaniet mums pa tālr.: +371 28 888 030, +37128 888 040 vai rakstiet mums uz elektronisko pastu info@rigasafe.lv.