+371 28888030   +371 28888040 info@rigasafe.lv

Anonīmi un neanonīmi seifi - vienmēr ir lietas, kuras nevajadzētu glabāt mājās.

Jūnija sākumā uzsāka savu darbību pirmā privātā seifu glabātuve Baltijas valstīs AS “Rīgas seifi”.
Citreiz rodas iespaids, ka vasarā bizness valstī, ja ne apstājas, tad nedaudz palēnina savu gaitu. Bet tas tā nav, prakse rāda, ka arī atvaļinājumu laikā bizness turpina strādāt un pat tiek dibināti jauni uzņēmumi.

Jūnija sākumā uzsāka savu darbību pirmā privātā seifu glabātuve Baltijas valstīs AS “Rīgas seifi”. Glabātuves īpašnieki apzināti ieplānoja tās atvēršanu vasaras periodā, jo šajā periodā cilvēki daudz pārvietojas un ceļo, un mums visiem ir lietas, kuras nevajadzētu glabāt mājās.

Protams, ja Jūsu māja ir kā cietoksnis ar drošu seifu, augstiem žogiem, signalizāciju, asinskāriem bulterjeriem un esiet pārliecināts, ka Jūsu mājas netiks uzlauztas vai kratīšanas tajās nekad nenotiks, tad variet turpināt glabāt tajās visus svarīgos dokumentus, pieejas kodus saviem bankas kontiem, dārglietas un tādas lietas, par kurām nevienam nekad nestāstīsiet. Jums ir arī iespēja doties ārpus pilsētas, līdzi ņemot lāpstu un tur aprakt vecās mammas dārzā aiz kāpostu un kartupeļu dobēm dokumentus, dārglietas vai citas svarīgas lietas. Tomēr šajā rakstā mēs stāstām par tiem cilvēkiem, kuri ir gatavi maksāt par sev piederošo svarīgo dokumentu, dārgakmeņu, ekskluzīvu lietu, gleznu drošu un anonīmu glabāšanu.

Līdz šīm laikam tādu pakalpojumu, kā anonīmo seifu īre, Latvijā neviens nepiedāvāja, tajā skaitā arī bankas. Līdzīgi pakalpojumi Eiropā ir pieejami Andoras un Šveices bankās, ja Jums tur glabājās dāsns depozīts, tad variet pretendēt arī uz individuālo seifu viņu glabātuvē. Ja Jūs neesat magnāts, tad ir iespēja vēl saņemt šos pakalpojumus Austrijā, kur anonīmos seifu boksus piedāvā privātās kompānijas ar bankām līdzīgām seifu glabātuvēm. Pakāpeniski, pasaulē seifu glabātuves pakalpojumi pārstāj būt par vienīgi bankas produktu, jo tas nenes bankām ievērojamus ienākumus. Latvijas bankas pat ir spiestas pieprasīt no Jums informāciju par Jums un Jūsu radiniekiem, pārbaudīt tos, lai pārliecinātos, ka Jūs esat vai neesat saistīts ar politiski nozīmīgām personām. Klienti spiesti gaidīt, jo pārbaudes process aizņem laiku, papildus tam, Klientiem jāiegādājas papildus bankas pakalpojumi – konti, kredītkartes, pensijas fondi, līzingi un citi.

AS ”Rīgas seifi” komandai ir liela pieredze Latvijas banku un finanšu sektorā, tāpēc savu klientu vēlmes un vajadzības ir labi izvērtētas, kas ļāva seifu glabātuves pakalpojumus izveidot maksimāli atbilstošu klientu vajadzībām, ņemot vērā visus aspektus un ar pakalpojumu saistītās nianses, padarot pakalpojumu drošu, klientam ērtu un vienkāršu noformēšanā.

Seifu īres noformēšana Klientiem aizņems dažas minūtes uz jebkuru termiņu – no viena mēneša līdz 2 gadiem. Atšķirībā no bankām, nav nepieciešama politiski nozīmīgo personu identificēšanas procesu iziešana, konta atvēršana un citu saistītu bankas produktu iegāde. Turklāt ir iespējama seifa īres noformēšana uz Jūsu vārda vai arī uz uzrādītāju (anonīmi). Pieeja seifam ir iespējama tikai seifa atslēgas īpašniekam un pēc elektroniskā PIN koda, kurš ir zināms vienīgi Jums, ievadīšanas elektroniskā sistēmā. Vēl viena priekšrocība, salīdzinājumā ar bankām, ir iespējams pieteikt seifa apmeklējumu jebkurā diennakts laikā, arī ārpus darba laika un pat brīvdienās.

Protams, īpaša uzmanība tiek pievērsta drošībai. AS “Rīgas seifi” pazemes seifu glabātuve ir jau sākotnēji būvēta, kā banku seifu glabātuve. Tajā ir trīs atsevišķas glabātuves, divās no kurām ir ierīkoti vairāk nekā 3000 individuālo seifu, kas paredzēti dažāda izmēra vērtību glabāšanai – no svarīgiem dokumentiem un juveliera izstrādājumiem līdz liela gabarīta mākslas un antikvariāta priekšmetiem. Glabātuves un telpas ir aprīkotas ar mūsdienīgām drošības tehnoloģijām, atbilstoši Eiropas prasībām. Glabātuves seifa durvis un individuālos seifus ir uzstādījusi zviedru kompānija Rosengrens – eksperts vērtību uzglabāšanas jomā. Mūsdienīgs drošības un novērošanas aprīkojums, ugunsdrošības un signalizācijas sistēmas, diennakts bruņota apsardze un ātrās reaģēšanas bruņotā grupa – viss tas ir drošības garants. Pie tam katra seifa saturs ir apdrošināts.

Kompānija AS “Rīgas seifi” ievēro konfidencialitātes politiku. Seifu glabātuvēs ir ierīkotas speciālas telpas bez video novērošanas, kurās klients var palikt viens ar sava seifa saturu.

Nepieciešamības gadījumā klientam ir pieejama pārrunu telpa, kas aprīkota ar biroja aprīkojumu.

AS ”Rīgas seifi” piedāvā arī ekskluzīvu pakalpojumu – seifa izmantošana darījuma noslēgšanai, kur AS ”Rīgas seifi” ir garants, līguma saistību izpildes nodrošināšanai starp darījuma pusēm.

Šodien mūsdienīgam cilvēkam aizvien aktuālāks paliek kriptovalūtas glabāšanas jautājums. AS “Rīgas seifi” nodrošinās jums anonīmu glabāšanu un ērtu pieejamību digitāliem datu nesējiem, kas paredzēti piekļūšanai pie Jūsu kriptovalūtas.

Ja klients plāno seifu glabātuvē izvietot savas vērtslietas, bet nav pārliecināts par vērtslietu drošību ceļā uz vai no seifu glabātuves, ir iespējams pasūtīt transfēru ar apsardzi, klienta sirdsmieram un drošībai.

Ērta atrašanās vieta pašā pilsētas centrā (Ģertrūdes 33/35) un pieeja vairākām pašvaldības autostāvvietas, padarīs seifa apmeklējumu ērtu un ātru.

Aicinām apmeklēt seifu glabātuvi “Rīgas seifi” un uz vietas iepazīties ar tās darbību un sadarbības iespējām.